Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
E de fapt o compilatie: ce am avut in caietul de retete, ce am mai gasit pe net... in final a iesit un chec bun, a carui textura mi-a placut mult.
Radem cascavalul (folosim razatoarea cu ochiuri mari) si taiem cubulete carnea/salamul.
Mixam ouale pana isi dubleaza volumul, adaugam smantana, laptele si uleiul, omogenizam, dupa care incorporam faina cernuta impreuna cu praful de copt. Amestecam.
Inglobam in aluat cascavalul, carnea/salamul si ardeiul taiat (nu foarte marunt). Amestecam cu grija.
Turnam compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si coacem checul, la 180 de grade, in cuptorul preincalzit, pana se rumeneste frumos deasupra (faceti testul scobitorii, pentru siguranta).
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult